NIRVANA DOLCE VITA LUXURY

Kemer, Turcia
Merkez Mahallesi, Tekirova Cd No 21, 07995 Kemer/Antalya, Turcia
NIRVANA DOLCE VITA LUXURY Charter Avion Timisoara 22 MiercuriHotel Website: www.nirvanahotels.com.tr/en-US/pages/dolce-vita

Hotel Website: www.nirvanahotels.com.tr/en-US/pages/dolce-vita

Descriere

Hotelul a fost deschis in anul 2007 si renovat in perioada 2015-2017. Este construit pe o suprafata de 163.000 mp si consta in 5 corpuri de cladire si 18 vile, avand in total 710 camere.


Localizare

Hotelul este situat pe o plaja privata de 630 de metri lungime, inconjurat de paduri de pini, in localitatea Tekirova din Kemer.


Facilitati hotel

Hotelul ofera restaurant principal Amara - gratis, restaurant Fellini - gratis, deschis 21 ore din 24; 9 restaurante a la carte: asiatic, pescaresc, mexican, italian, grecesc, latino-american, de fructe de mare - taxa de $10/persoana, si restaurantul Dolce Vita - taxa de $25/persoana), mediu dietetic, 14 baruri (majoritatea bauturilor gratis, mai putin cele black label - premium).

5 piscine exterioare (piscina principala cu sectiune pentru copii, o piscina cu apa de mare, cu incalzire, piscina aqua park), 2 piscine interioare (una cu apa de mare in SPA, contra cost, cealalta gratuita), 4 tobogane de apa, cabinet medical, Wellness & centru SPA, coafor, parcare, centru comercial pe langa plaja, 6 piscine si 1 aquapark. 


Website

https://www.nirvanahotels.com.tr/en-US/pages/dolce-vitaTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales.

vezi mai multe

Excursii optionale;

Alte taxe si chetuieli;

OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Suceava catre NIRVANA DOLCE VITA LUXURY, Antalya, Turcia